Asfaltari Manuale

asfaltare manualaAsfaltari Manuale realizate de echipele noastre proprii de profesionisti, echipe compuse din asfaltatori cu peste 10 ani vechime in domeniu, toti posesori de ateste de asfaltator.

Asfaltare Manuala Curte cu asfalt tip BA 8 si tip BA 16

Asfaltare Manuala Curte cu asfalt tip BA 8 – se foloseste in cazul curtilor si trotuarelor cu suprafete mai putin solicitate, pe care nu se circula cu tonaj mare.
Asfaltare Manuala Curte cu asfalt tip BA 16 pentru un  strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, utilizat atat pe carosabil, cat si in parcari, curti interioare etc.
asfaltare-manuala-recosalAsfaltari cu BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, de regula se utilizeaza sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

Realizam asfaltari prin  manuale, acolo unde nu se doreste sau nu se poate asfalta mecanizat pe suprafete de orice marime, si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.
Executam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.
Pentru o oferta personalizata si stabilirea solutiei tehnice potrivite, ne puteti contacta la tel: 0736.14.10.45