Despre Noi

Asfaltari si Costructii Drumuri excavatii, compactari, pietruiri, reprofilari, betonari, borduri, asfaltari

Deka Ville a fost constituita din dorinta de a realiza o entitate capabila ca in scurt timp sa poata asigura beneficiarilor servicii de calitate, raspunzand celor mai exigente solicitari in domeniul Asfaltari. Societatea are un numar mediu de 40 de salariati, dispune de asfaltaripersonal autorizat si calificat care beneficiaza de facilitatile oferite utilajele din parcul propriu, avansate ca tehnica.
De la infiintare si pana in prezent, societatea a incheiat contracte cu diverse institutii particulare si persoane fizice, pentru lucrari de constructii civile, edilitare, constructii de drumuri si pavaje decorative. NU LUCRAM CU STATUL.

Folosirea asfaltului de cea mai buna calitate,  in combinatie cu noile tehnologii, constituie unul dintre atuurile noastre. Beneficiile societatii au fost integral alocate dotarii cu utilaje, mijloace de transport auto si echipamente specifice activitatii de casfaltari. Deka Ville a executat lucrari de asfaltari, Asfaltare Curte, Constructii Drumuri, Asfaltari Trotuare, Betonari, Pietruiri, Pavaje – 0736.14.1045